Data & Design i Väst AB

Data & Design i Väst AB, en erfaren IT-leverantör sedan 1997, började som en enskild firma grundad av Lars och har utvecklats från en hobby till en väletablerad verksamhet. Företaget, som alltid strävat efter att göra IT både roligt och enkelt, har modet att misslyckas och viljan att prova nya saker, vilket driver deras konstanta strävan efter lärande och utveckling.

Under årens lopp har företaget expanderat och diversifierat sina verksamhetsområden. För närvarande är deras huvudfokus på IT-säkerhet och nätverkslösningar, riktat mot både stora och små företag. De erbjuder också en rad tjänster inom områden som webbsideutveckling, webbshopbyggande, datorservice, Microsoft server- och backup-lösningar, samt IP-telefoni och viss övervakning. Företaget har inga främmande områden inom IT och data; de omfamnar utmaningarna och ser möjligheter i varje teknologiskt område.

I dagens läge är företaget inte längre en enmansshow, utan har växt till att inkludera en anställd. Detta vittnar om en stabil och växande verksamhet. Med sin breda kompetens och långvariga erfarenhet strävar Data & Design i Väst AB efter att erbjuda sina kunder högkvalitativa och mångsidiga IT-tjänster. Företagets framgång ligger i en kombination av öppenhet för innovation, beredskap att möta utmaningar och en stark önskan att leverera pålitliga lösningar till sina kunder. Ingen överdriven självpromotering behövs; deras prestationer talar för sig själva och positionerar dem som en pålitlig och kompetent aktör inom IT-branschen i västra regionen.

Kom i kontakt med oss!

Skicka ett mejl

Läs mer om våra tjänster och sammarbetspartner här:

Våra tjänster