Webbdesign

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att skapa din hemsida och digitala skyltfönster, oavsett vilket syfte du har. Oavsett om du överväger att starta upp en webbshop för din verksamhet eller helt enkelt vill stärka marknadsföringen av ditt företag online, är vi här för att stödja dig genom hela processen. Vårt team strävar efter att skapa en unik och effektiv digital närvaro som matchar dina behov och mål. Låt oss vara din partner på resan mot en framgångsrik online närvaro.

hemsidor

IP-Telefoni

Tele10s IP-telefonitjänst ger en modern, kostnadseffektiv lösning för företagskommunikation. Med internetprotokoll möjliggör vi pålitliga globala samtal med hög ljudkvalitet och avancerade funktioner, vilket sparar kostnader jämfört med traditionella system. Dedikerad support och övervakning säkerställer smidig drift. Tele10 erbjuder en framtidssäkrad lösning för företagskommunikation genom IP-telefoni.

Prislista

Vår Microsoft 365-lösning är utformad för att optimera och modernisera arbetsflöden genom att integrera kraftfulla verktyg och molnbaserade tjänster från Microsoft. Genom att välja vår tjänst får företag tillgång till säkra och effektiva verktyg för kommunikation, samarbete och produktivitet. Vi fokuserar på att skapa en sömlös digital arbetsmiljö, vilket inte bara ökar effektiviteten utan även möjliggör flexibilitet och skalbarhet för företag i alla storlekar. Med Microsoft 365 hos oss får du inte bara en produkt, utan en skräddarsydd lösning som anpassas efter ditt företags unika behov och framtida tillväxtmöjligheter.

Microsoft 365

Vi erbjuder ett brett sortiment av datorer och skrivare, vilket gör oss till din one-stop-shop för allt du behöver för att optimera ditt kontorsarbete. Vårt sortiment inkluderar högpresterande datorer och flexibla skrivarlösningar, som du kan köpa separat eller leasa genom vår partner DocNow. Med oss får du inte bara tillgång till pålitlig teknik, utan även möjligheten att anpassa din inköps- eller leasingstrategi för att passa ditt företags unika behov och budget. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att skapa ett effektivt och produktivt kontorsutrymme genom att erbjuda mångsidiga lösningar som matchar din verksamhets krav och önskemål.

Datorer & Skrivare

Backup

Förr fyllde man väskan med band när man gick hem för att säkerhetställa att dagens jobb inte skulle försvinna. Idag finns flera olika lösningar för att du skall kunna återställa dina arbeten enkelt och snabbt.
Vi levererar säkerhetslösningar där du kan schemalägga dina backuper där du själv väljer vad som skall sparas och får ett mail varje gång detta är genomfört.

Serverlösningar

Kostnadseffektiva lösningar till både mindre och större kunder, allt från enkla filservrar till mer avanserade lösningar för att underlätta för ex. kunder som vill vara mobila med ändå alltid ha tillgång till sin arbetsplats från alla sina enheter så som laptops, läsplattor eller mobiler. Detta innebär en säker miljö där man inte riskerar förlust av data då en enhet försvinner eller går sönder.

Idag skall allt fungera trådlöst via WIFI men ofta brukar de inte fungera tillfredsställande, speciellt om man är ett kontor med flera användare som i regel sitter på både datorer och mobila enheter. De flesta känner igen problemet men kommer inte fram till lösningen. Det behöver inte vara så dyrt eller avancerat att kunna jobba tillfredsställande utan avbrott.

Nätverk

Allt fler vill övervaka sina företag, hem eller fritidshus. Utbudet av övervakningskameror är därför större än någonsin och många modeller ser förvillande lika ut. Vi har kunskapen om vilket system just du behöver till din fastighet.

Vi försöker ligga i framkant vad gäller kvalité på sortiment och vi söker hela tiden nya effektivare lösningar för dig som återförsäljare och installatör!
Vi utför nyckelfärdiga lösningar som hjälper dig som kund med allt till perfekt kvalité.

Övervakning